Despre noi

ADACO PRO TIM este reprezentant autorizat SHARP, KYOCERA si EPSON una dintre cele mai mari companii producatoare de produse electronice din Japonia, precum si dealer autorizat a celor mai importante companii de IT din domeniu, oferind alternative competitive in domeniul solutiilor integrate pe piaţa românească de profil.

Beneficiind de sprijinul reţelei globale şi de experienţa în afaceri a proprietarilor, firma noastră oferă servicii de servicii printing, hosting, retelistica, şi service echipamente la preţuri accesibile, adresându-se în special clienţilor corporate, firmelor de distributie si furnizorilor de echipamente si consumabile. Experienţa câştigată de-a lungul anilor lucrati in domeniu ne-a permis să cunoaştem în profunzime atât piaţa românească, precum şi cea regională. Pe baza acestei experienţe ne-am lansat serviciile de calitate superioară în domeniul imprimarii.

ADACO PRO TIM îşi are ca obiective oferirea unor servicii profesionale la preturi competitive si o atentie foarte mare fata de partenerii de afaceri dezvoltand relatii pe termen lung. Acest lucru a fost posibil datorita serviciilor diverse oferite, politica de preturi si personalizarea solutiilor tehnice.

Obiectivul nostru strategic este să oferim partenerilor noştri servicii profesionale reciproc avantajoase, sub semnul deservirii totale a clienţilor. Succesul concepţiei noastre se bazează pe costuri reduse, tarife competitive şi servicii de calitate excepţională. În atingerea obiectivelor menţionate societatea noastră beneficiază de sprijinul experţilor nostrii şi ale echipelor de distribuitori.

Ne concentrăm asupra dezvoltării relaţiilor de parteneriat cu jucătorii majori de pe piaţa de birotica si echipamente de birou, pentru a ne putea pune serviciile la dispoziţia clienţilor actuali şi viitori în cele mai bune condiţii.

Nu in ultimul rand, oferim consultanta in vederea achizitiei, comercializarii si instalarii echipamentelor multimedia de tip videoproiectie (incluzand ecranele - manuale sau cu actionare electrica, videoproiectie directa, din spatele ecranelor sau cu coborare din tavane false), retroproiectie, teleconferinta, traducere simultana si sonorizare, inclusiv realizarea sistemelor complexe integrate cu comanda unica, utilizand echipamente ce poarta marcile SHARP, NEC si EPSON.